PAŽNJA! VEB STRANICA JE PRESELJENJA - CHARTER MASTER DOO

POSETITE NAŠU NOVU STRANICU SA VAŽEĆIM USLOVIMA I CENAMA KORIŠĆENJA!

https://chartermaster.biz/prevoz-putnika/32/prevoz-helikopterom


CHARTER MASTER - PREVOZ HELIKOPTERIMA 3+1 PUTNIKA

Helikopterski prevoz je nešto novo i nesvakidašnje kod nas. Ukoliko ste u situaciji da morate u kratkom roku biti na više nepristupačnih lokacija, da obavite poslove od životnog značaja, razgledate teren sa visine, ili pak iznenadite voljenu osobu sa nečim izvanrednim poput vožnjom helikopterom, onda ste na pravom mestu.

Uz malo organizacije možemo da vam pomognemo da stignete na seriju sastanaka na lokacijama koje su jenda od druge udaljene i odvojene nepristupačnim terenima. Možemo da vam pomognemo da napravite venčanje iz snova. Ukoliko ste muzičar ili glumac, da vas dovezemo do mesta nastupa ili snimanja bez da rizikujete da vas fanovi obsedaju. Da prevezemo pacijenta do medicinske ustanove gde će biti operisan ili zbrinut. Da dostavimo paket od visokog značaja u najkraćem roku i uz maksimalnu diskreciju.

Ukoliko se pronalazite u nekoj od ovih situacija, u najkraćem roku možemo da vam obezbedimo letelicu kojom ćete moći da ispunite dati zadatak uz profesionalnog pilota u roku od dva sata od trenutka kada vi to poželite!
Osnovno što trebate da znate je sledeće: maksimalna dozvoljena težina putnika je 250 kilograma zbirno za sva tri putnika. Od prtljaga je dozvoljeno nošenje isključivo aktovki ili drugih poslovnih torbi ili torbi za lap top i slično. Imaćete čast da letite sa najiskusnijim helikopterskim pilotom koji je više puta nagrađivan. Cena zakupa helikopter se formira na osnovu vaš zamisli uz konsultaciju sa pilotom. Cena iznosi 720 EUR na sat. Slika koju vidite odgovara modelu i bolji letelice koja vam je na raspolaganju.